Filmer NH !!




ignorera mig, haha!
Inget blev perfekt på filmerna. Men ville visa iaf :)

Trickträning!

Bilder från ett par veckor sen:


Sorry.

hej jag har dålig inspiration nu, både med newton och med bloggen.
Har ridit ett par bra dressyrpass och hoppat en dag, hoppningen gick sådär. han blev flack efter bara några hopp. Hoppade typ 70 cm.
var meningen att jag skulle till ridhuset en dag, men newton var inte alls på, han krångla vid lastningen, drog iväg till maskrosängen 3 gnger, och då vart jag så sur och ledsen, och han hade sönder tyglarna och mina nagelband, så jag gav upp. dumt men.
igår red vi ut till sandbackarna, det gick bra och var superväder. han kämpa på bra i backarna. Men han var lite fjantig och titti ett tag, och när han såg en tvättmaskin i skogen blev han jätterädd och vände hemmåt i galopp. trodde de va kört ett tag, men jag fick stop på honom efter lite slit. puuuh!

Var iväg med klassen och hoppa terräng ihofors igår. Dom har jättefin terrängpark. Jättekul var det, men vi hoppade inte ika mycket som förra året. Nu red vi bara en timme typ. jag hade iaf e C-ponny som hette fandango. Han sprang som fan, skitkul! men när man kom till ett hinder så lev han osäker och kunde stanna. så an fick ge jättemycket eftergift flera meter innan hindret och driva. Hppade vattenhinder och stockar, upphop och nerhpp och trappa. :)

RSS 2.0