Clinicen

Jag var på Dressyrclinicen med Nina Jansson idag, det var intressant och hon var verkligen duktig att prata och förklara, och verkade jättetrevlig. Lite besviken var jag, eftersm det stod att den skulle vara om den unga hästens utbilding osv. Men jag tyckte de va er om ryttarens iverkan. Men det var bra iallfall. Nyttigt. Jag skulle vilja träna för henne. Synd att hon är i malung. Jag får nog flytta dit till min man med newton :)

Kommentarer
Postat av: Sabina

SV: Jo men precis, det måste verkligen vara helt rätt då det är någon du ska leva med förhoppningsvis väldigt länge! Det är bara att fortsätt leta ;)

2009-08-11 @ 01:33:46
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Veronica

Svar: Jag har läst ganska mycket om teknikskydd, men har själv ingen större erfarenhet av dem då jag aldrig använt sånna på mina hästar :) Men vad jag förstått så ska man vara väldigt försiktig med dessa och inte använda dom för ofta. Det bästa är ju att prata med sin tränare om det tycker jag :) Har jobbat lite hos en ryttare som rider 160, och han rider aldrig med teknikskydd hemma (inte vad jag har sett iaf) Däremot har vissa hästar det på tävling och då löst spänt och kanske lite hårdare när dom går in på banan? Har inte frågat dom om detta men det är vad jag har sett själv :) Själv tycker jag nog att det är bättre att göra olika hoppövningar som förbättrar tekniken ist, det blir mer naturligt för bästen. tex breda oxrar har jag hört ska vara bra :)

2009-08-11 @ 11:25:47
URL: http://veronicasroka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0